CIM Capital

NIEUWSBERICHT

CIM Capital Restruct Fund neemt samen met The Image Builders signalisatiespecialist over

De Belgische investeringsmaatschappij CIM Capital Restruct Fund (CCR Fund) neemt de groep Sign & Facade over, gespecialiseerd in signalisatie, lichtreclame en de plaatsing van architecturale gevelbouw, luifels en design-gevelbekleding. De groep heeft drie vestigingen in België – Diest, Oostkamp en Luik – maar kampte met een sterke omzetdaling als gevolg van de covidcrisis en de oorlog in Oekraïne.

Het CCR Fund, dat zich toelegt op de begeleiding van ondernemingen in moeilijkheden en in handen is van Erik Verkest, Marc Van Hool, Bart Onderbeke en Jan Peeters die tevens het CIM Capital Restruct Fund beheren, realiseert de overname in een partnership met de groep The Image Builders, ook actief in signalisatie, lichtreclame en gevelbekleding. Benoit Thaler, hoofdaandeelhouder van de TIB groep, zal als CEO de nieuwe samengestelde groep aansturen. Met een vooropgestelde jaaromzet van 25 miljoen euro wordt deze meteen ook marktleider in België.

Na een eerste fase van verdere reorganisatie van Sign & Facade en de integratie van de verschillende business units, is het de bedoeling om de groep verder rendabel te laten groeien en de marktpositie in de Benelux verder uit te bouwen.

 

Link: https://www.bloovi.be/artikels/ondernemersnieuws/2022/cim-capital-restruct-fund-neemt-samen-met-the-image-builders-signalisatiespecialist-over